Laster Hendelser

Blodsmak

Dato: 25. november 2017
Tid: 21:00 - 23:30
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/546983075690194/?
Sted: Sjøboden , Bryggegata 6, 4514 Mandal + Google Map

Blodsmak ute på jubileumsturné: Nå kommer de tilbake til Mandal!

2012: En vinterdag i Drammen øvde fem hårete fyrer rocka coverlåter på engelsk så flisene føyk og strengene tryglet om nåde. Plutselig slo lynet ned, i form av 1 stk. gnistrende inspirasjon: Hva om vi heller spiller tungrock på nynorsk, denne malmfulle klangen av dalstroka innafor og fjellheimen imellom?

Som sagt, så gjort.

2017: Fem år, to skiver, tre trommiser og utallige spillejobber senere ser Blodsmak seg ikke tilbake. Her er det fortsatt full gass forover med vidåpne spjeld. Med sin unike hybrid av skamfeite heavyriff lenket sammen med liflige folketoner, blir Blodsmak blant annet kalt:

«…den norske folkesjela montert inn i en krigsmaskin av et band»
«…som Odd Nordstoga på steroider»

«…en låvedans i helvete»Jubileumsåret 2017 brukes til å reise land og strand for å vise stadig flere fans at nynorsk er mer enn myke vokaler på P2. For med Blodsmak på scenen, garanteres sidemålsundervisning med pyro og utestemme.Når Blodsmak spiller opp, danser fanden tango! Med et topptrimmet spellemannslag bestående av Åsgeir Størdal og Magnus Tveiten på gitar, Steinar Evant på bass, Vidar Berg på trommer og forsanger Tom Ostad, er det duket for stordåd med trynesmeltende gitarsoloer, fyrrige spensthopp, grom riffing, allsang og mannskor, ekte kjærlighet, samt intens headbanging nok til å gi Mandals kiropraktorer våte drømmer i uker fremover.– Vi lever ut guttedrømmen, sier Ostad. – Når vi først lever ut drømmen, hvorfor ikke kjøre på med full pupp og ladde kanoner i stedet for å stille i hverdags-T-skjorta med slarkete hals?Denne filosofien, kombinert med stadig flere spillejobber fra Mandal i sør til Tromsø i nord gjør at stadig flere fans og journalister kaller Blodsmak et av Norges beste liveband. Og nå kommer «Sirkus Blodsmak» tilbake til Mandal!– Sist vi var i Mandal ble vi blåst over ende over den fantastiske mottakelsen vi fikk fra publikum. Vi gleder oss som buhunder til å komme tilbake og gleder oss til å vise vår nye trommis hvor bra Mandal er!
Vi planlegger å spille alle de gode, gamle klassikerne og også presentere noen helt nye låter, og denne gangen skal vi få stedet til å koke ENDA mer – dersom det er fysisk mulig, smiler forsanger Tom Ostad.Jula kommer tidlig til Mandal i år, i form av Blodsmak og deres knallharde julepakker! Ikke gå glipp av dette!