Laster Hendelser

Flukt

Dato: 4. november 2017
Tid: 21:00 - 23:30
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/1960291057577810/
Sted: Sjøboden , Bryggegata 6, 4514 Mandal + Google Map

I høst er Black Metal bandet Flukt fra Vennesla aktuelle med en splitter ny syv tommers vinyl singel. Den blir gitt ut via plateselskapet til NordicMission og Flukt skal ha release konsert på NordicFest i Oslo som går av stabelen 27-28 Oktober. Deretter går turen til Mandal 4 november på Sjøboden Live Scene. Support, TBA.

Syv tommeren som har fått tittelen «fortapelse» har blitt spilt inn i Hulløen Studio og Lomtjønn Dungeons i sommer. Jon Ivar fra Dalit og Cloth har stått for miksingen av prosjektet. JMaster har mastret utgivelsen og Drawnsword Graphix fra New Zealand har håndtegnet cover designet. Stig Erklev kjent fra Searching the Architect og Live medlem av Flukt spiller Bass gitar på innspillingen. Band foto av Raptus.vonrupp

Flukt ble startet opp av vokalist / gitarist A.Ø og Trommerslager F.H fra Vennesla høsten 2014. Bandet ble startet opp med ønske om å spille Black Metal av den gamle Norske skolen. Der fokuset ligger på å mane frem mørk stemning i sped melodi og rå aggresjon i et dynamisk lydbilde.

Debut Ep’n Holocaust ble sluppet i løpet av 2015 igjennom Amerikanske SkyBurnsBlack Records. Tidlig 2016 kom Gitarist O.K.F inn som et tredje medlem. Etter det begynte Flukt å spille konserter. Live debuten hadde Flukt på Inferno Metal Festival i Oslo påsken 2016. Siden den gang har vi gjort klubb gigs på Sør og Østlandet. Blant annet på John Dee i Oslo.