Laster Hendelser

Radiojörn og Sassy Kraimspri

Dato: 29 jun
Tid: 21:00 - 23:55
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/181969239072583/
Sted: Sjøboden , Bryggegata 6, 4514 Mandal + Google Map

Fredag 29. Juni spiller Sassy Kraimspri og Radiojörn på Sjøboden i Mandal!

Radiojørn:

Radiojørn er et ‘up and coming’ groove/doom metal-band bestående av fire gutter fra Flekkefjord, Stavanger og Oslo. Etter 5 år som band, har de hatt et sjangerbytte og fått to nye medlemmer. De er nå klare for å levere mer trøkk en noen gang før, i form av en relativt selvskapt metal-sjanger. Med nyinnspilt materiale i august 2017, er bandet nå klare for å ta publikum med storm i det nye året!
«Dettan vil diu ikkje gå glipp a!»

Sassy Kraimspri:

Stavanger-bandet Sassy Kraimspri gir ut den nihilistiske, apokalypsefestesangen sin «I Don’t Wanna», over alt digitalt den 16. februar. En verdig oppfølger til fingeren-i-været på siste singel «You’d Better Listen», og en sparke-ifra-seg reaksjon til disse atomkrig/slavehandel/#metoo tider.
Hva mer skal man gjøre når alt virker som verden endelig går til helvete enn å slenge seg sammen med sine yndlingsdmennesker og feste litt for hardt!? Trump tweeter idioti til Nord Korea, det foregår slavehandel for åpent marked i Libya, og tusenvis av kvinner kommer frem med tragiske fortellinger om trakassering og overgrep. Av og til, når det blir for mye, må man pynte seg litt, le og drikke drikke til man spyr, ta narkotika som gjør det vanskelig å tenke men lett å leve, og skru av stresset gjennom ikkekonstruktiv fest.

Sassy Kraimspri hadde en fantastisk 2017 med radiorotasjon både nasjonalt og internasjonalt, sommerfestivalbonanza på noen av Norges nydeligste og største festivaler- og åpningsgigs for noen av deres største forbilder (Death Valley Girls (US), The Dogs og Against Me! (US)).

Bandet lader nå opp, etter en høst med ferdigstilling av innspillinger, til en hektisk 2018, som de sparker i gang med release av nyeste single «I Don’t Wanna». Dette er første gang lead-gitarist, australeren Richard tar hovedvokalen, og legger til litt «rockabilly rumpevrikking» til Kraimspri-utrykket. Kall det punkete grunge med 50-talls preg om du vil. Gøy er det, digg er det, og godt er det.