Laster Hendelser

The Dark Nebula / Uburen / Timewaves

Dato: 31 aug
Tid: 21:00 - 23:55
Hjemmeside: https://www.facebook.com/events/2001417640174805/
Sted: Sjøboden , Bryggegata 6, 4514 Mandal + Google Map
THE DARK NEBULA

The Dark Nebula er et Technical Death Metal band fra Kristiansand. De har hovedsaklig spilt p den lokale scenen i flere byer på sørlandet, men har større ambisjoner fremover.

Bandet ble formet i tidlig 2017 og siden da har tiden blitt brukt på å skrive ferdig og spille inn debut EP’en «Usurper»
som ble sluppet 4. april 2018. Responsen p EP’en har til n vært god og et publikum både innenlands og utenlands har blitt nådd. Bandet har også brukt en del tid på å spille konserter rundt p Sørlandet hvor responsen fra publikum har vært bra.

Temaet i bandet er Science Fiction relatert og sangene skildrer hendelser i universet og menneskets utvikling.
Musikken er teknisk utført og bærer preg av hurtige blastbeats og gitardrevne partier, men har også en svært melodiøs side ved seg som skaper en atmosfære inspirert av mørkere saker.

Planen til The Dark Nebula fremover er først å fremst reising rundt i Norge for å promotere musikken våres. Samtidig jobber vi med nytt materiale, som allerede begynner å ta form.

UBUREN

Nylig retunert fra sin andre turné i Mexico samt festivallivet i Tyskland, inntar Uburen scenen i Mandal.
Med en ideologi om å gjenopplive vikingens historie
med en seriøs lyd og fokus på de mørkere og melankolske delene. Musikken er grusom og hard, men full av underliggende melodier som legger til en ekte majestetisk og monumental følelse.Med et bredt spekter av skrik og growling til talte ord og ren roping.

TIMEWAVES

Timewaves slapp nettopp sin 3. utgivelse, en stor og dyster produksjon, fokusert mot tunge og melodiske riff,
og symfonier med inspirasjon i filmmusikk.

Kristiansandsbandet har med sin moderne og hardslÂende metal blitt et velkjent navn i den norske undergrunnen.
Bandet vakte internasjonal oppmerksomhet med den kritikerroste EP-en Malady i 2014 og på Wacken Open Air sin scene samme år. Siden den tid har bandet jobbet intenst med å perfeksjonere debutskiven sin Resilience.

Timewaves er også kjent for å ha et visuelt og lidenskapelig live-show, dette vil du få med deg!